Er zijn betere alternatieven!

Uw timeshare verkopen?

Deel & Like

 Timeshare verkopen

Een timeshare verkopen is eenvoudig, dat beweerden timeshare verkopers ten tijde van aankoop. Dit is ook een belangrijke reden dat men destijds overging tot het doen van de aankoop. Inmiddels weten we echter dat een timeshare verkopen niet mogelijk is. De redenen zijn bekend en worden breed uitgemeten op diverse serieuze websites, LEES HIER MEER over timeshare verkopen
Tegenwoordig echter is het zo dat Verkopers, die werkzaam zijn bij Timeshare bedrijven of ex-timeshare bedrijven, tegen hun klanten zeggen dat een timeshare verkopen niet meer tot de mogelijkheden behoort of dat timeshare niet meer van deze tijd is en een kostennadeel heeft. Met andere woorden, men moet er zo snel mogelijk vanaf zien te geraken omdat men anders, juist omdat de timeshare verkopen niet meer mogelijk is, er aan vast zit tot einde contract. Deze verkopers komen met een prachtige oplossing, waardoor men enorm in de financiële problemen kan komen. Men zal u namelijk een investering in een ander product aanbieden, zogenaamde fractionals of Participaties. Met name het notoire bedrijf Silverpoint op Tenerife, dat nu haar naam gewijzigd heeft in Signallia en/of Excel, is hierin een ware meester. Timeshare verkopen behoorde altijd tot hun primaire bezigheid maar hier zijn ze nu vanaf gestapt.  Enerzijds omdat ze gewoon veel meer geld willen verdienen en hierbij gebruik maken van de wanhopigheid van de timeshare eigenaar. Iets waarvan zij zelf trouwens de hoofdschuldige zijn, en anderzijds omdat zij weten dat er zeer vele onwettige contracten zijn afgesloten die wij nietig kunnen laten verklaren, waardoor dit soort bedrijven enorm veel geld zullen moeten restitueren. Om dus de schade zo klein mogelijk te houden, trachten zij om timeshare eigenaren, die weten dat hun timeshare verkopen geen optie meer is, over te halen om hun oude contracten in te leveren en een nieuw contract af te sluiten.

gratis contract beoordelingklik hier

Timeshare verkopen niet mogelijk – Investering weg?

Ook al is de timeshare verkopen niet meer mogelijk, er is een zeer goede manier om uw recht te halen waardoor u een groot gedeelte van het door u betaalde geld terug zult kunnen krijgen. Samen met onze klanten, de timeshare eigenaren zelf, zullen wij alleen díe weg inslaan waarbij er, in geval van een gerechtelijke procedure, voldoende kans op succes en genoegdoening zal zijn. In geval dat we een andere weg, de buitengerechtelijke procedure, moeten inzetten, doen we dat alleen wanneer er 100% resultaat kan worden gegarandeerd door ons! Deze keuze maken wij samen en in goed overleg met de timeshare eigenaren. Belangrijk is het hierbij om te weten dat een timeshare contract ontbinding, door ons ALTIJD schriftelijk zal worden gegarandeerd. Op deze wijze bent u ervan verzekerd dat uw timeshare

Timeshare verkopen
Het is niet mogelijk om uw timeshare te verkopen!

contract ook daadwerkelijk snel zal worden stopgezet en dat uw timeshare verplichting (denk hierbij aan uw jaarlijkse onderhoudskosten) met onmiddellijke ingang tot het verleden zal behoren. ImmoClaim maakt onder andere gebruik van de know-how en ervaring van de met ons samenwerkende advocaten en juristen en we kunnen uiteraard gebruikmaken van al onze ervaring, die is opgedaan bij gerenommeerde en toonaangevende bedrijven zoals Timesharestop in Nederland en Stoptimeshare in België. Ook hebben de diverse medewerkers evenals de initiatoren van Immoclaim, jarenlange ervaring opgedaan bij diverse makelaarskantoren in Spanje, Azië en in de USA. Voor de timeshare eigenaren die gebruik maken van onze know-how, is het bijzonder prettig dat ze van het begin tot het eind te woord worden gestaan in hun eigen taal: Nederlands, Duits of Engels en dat er ook schriftelijk kan worden gecommuniceerd in de eigen vertrouwde taal. Uiteraard spreken wij ook vloeiend Spaans! Dit is absoluut noodzakelijk, aangezien de gehele juridische communicatie met het Spaanse gerecht wordt afgewikkeld in het Spaans. Timeshare verkopen behoort tot de onmogelijkheden, maar de Timeshare Claim is een recht,  dat door iedere timeshare eigenaar gehaald moet kunnen worden. Helaas zijn de kosten van deze Timeshare Reclaim procedures, oftewel Spaanse rechtszaken, vaak zo enorm hoog, dat het voor vele timeshare eigenaren die vastzitten aan onwettige timeshare contracten, gewoon niet mogelijk is om deze procedures te volgen. ImmoClaim heeft hiervoor dé oplossing; Dankzij ons kunnen onwettige timeshare contracten door iedereen worden aangevochten. Wij halen ook UW recht!

De ImmoClaim procedure voor timeshare eigenaren

Timeshare eigenaren die op zoek zijn naar een passende oplossing voor hun timeshare probleem, zijn aanvankelijk vaak nog van mening dat hun timeshare verkopen tot de mogelijkheden behoort, met andere woorden, dat het kan worden verkocht aan derden, dit is hen destijds immers verteld door de timeshare verkopers. Dit is echter onmogelijk! Vanwege het bekende gegeven dat een timesharing geen kostenvoordelen meer heeft en dat het gebruik van de timeshare vaak gepaard gaat met irritaties; denk hierbij aan de moeilijkheid om een vakantie te boeken en aan de opdringerige verkopers die u benaderen tijdens uw vakantie, is een timeshare niet herverkoopbaar! Benadert men het timeshare bedrijf en vraagt men wat zij bereid zijn voor u te ondernemen dan wordt men al snel doorgestuurd naar een timeshare herverkoopbedrijf zoals Travel & Leisure. Na vele jaren merkt men dan ook hier, dat er geen vooruitzichten zijn en uw timeshare verkopen inderdaad een hopeloze zaak geworden is.. Steeds meer timeshare eigenaren komen er inmiddels achter dat een herverkoop niet zal geschiedden, het timeshare bedrijf hen niet behulpzaam is, waardoor er dus naar andere mogelijkheden moet worden gezocht. Dit alles vanwege het feit dat de betaling door de timeshare eigenaren van de jaarlijkse onderhoudskosten, een vaste bron van inkomsten is voor de timeshare bedrijven, met andere woorden een gegarandeerd vast jaarlijks inkomen, hetgeen niet zonder slag of stoot zal worden opgegeven!

Timeshare Claim voor onwettige contracten i.p.v. timeshare verkopen

Timeshare verkopen
Laat uw mogelijkheden geheel vrijblijvend en gratis beoordelen

Timeshare eigenaren die hun timeshare verkopen of hun timeshare ontbinden willen, komen dan tijdens hun zoektocht op het internet al snel uit bij gelouterde – en zeer deskundige bedrijven zoals Timesharestop of Stoptimeshare, die op hun beurt weer frequent gebruik hebben gemaakt van de services en juridische locatie van Immoclaim. Dit vanwege het feit dat deze bedrijven al meerdere jaren bestaan en frequent op de internationale televisie te zien geweest zijn. Het zijn dan ook bijzonder goede bedrijven met ongelooflijk veel ervaring en een groot netwerk. Timesharestop is echter gevestigd in Nederland en België en niet zoals ImmoClaim, in Spanje. Deze vestiging in Spanje biedt zeer veel grote voordelen voor de klant. Procedures bij ImmoClaim zullen hierdoor sneller kunnen worden afgewikkeld vanwege het feit, dat alle relevante communicatie sneller gaat, dan wanneer men niet gevestigd is in Spanje, dit aangezien de officiële instanties en samenwerkende advocaten zich vrijwel op “loopafstand” bevinden. Indien tijdens het eerste telefonische intake gesprek blijkt, dat er voldoende goede mogelijkheden zijn, om een Timeshare Reclaim en/of een buitengerechtelijke procedure voor de timeshare eigenaren op te starten, dan zullen zij door ons worden uitgenodigd om naar ons kantoor aan de Costa Blanca te komen, hierbij volledig gebruikmakend van de ImmoClaim Service. Wij kunnen ook een bezoek inplannen op onze kantoren in Nederland en/of België. Op deze wijze kunnen wij samen met ú, het vervolgtraject bespreken en zijn uw aanspreekpunten ook aanwezig in Nederland en/of België zelf en niet zoals bij vele andere personen en /of bedrijven, ver weg in Spanje of op de Canarische eilanden, waardoor u altijd afhankelijk bent van correspondentie via telefoon, email en /of post, of een directe verplaatsing naar Spanje. Bij ons kunt u eerst alle informatie in een persoonlijk gesprek vergaren. Dankzij het samengaan van bedrijven als Timesharestop, Stoptimeshare en Immoclaim, kunnen timeshare eigenaren nu nog beter worden geholpen!

De Timeshare Reclaim van Immoclaim

Het is inmiddels een publiek geheim dat het herverkopen van een timeshare eigendom, waar meestal zeer veel geld voor is betaald, geen optie meer is anno 2018. De mensen achter “Immoclaim” hebben hun sporen ruim verdiend in de wereld van de timeshare Reclaim en de timeshare ontbinding. De IMMOCLAIM service wordt door vele bedrijven op waarde geschat en gebruikt. Deze services is nu voor iedereen toegankelijk vanuit de nieuwe website van “Immoclaim”. Op deze wijze wordt de belangrijkste info “first hand” gegeven en kunnen timeshare eigenaren gebruik maken van de service. Dit kan door een bezoek aan het kantoor aan de Costa Blanca in Spanje of in Nederland en België. Wilt u dat wij uw timeshare contract geheel vrijblijvend en gratis beoordelen? Neem dan even contact met ons op. Onze dienstverlening omvat ook de mogelijkheid tot gebruikmaking van onze Huisbezoek service, waarbij u thuis kunt worden bezocht om uw timeshare contract te beoordelen op aanwezige mogelijkheden. Hetzij een Timeshare Reclaim, hetzij de timeshare ontbinding. Hoe dan ook, wij halen uw recht!

Maak een afspraak!

 

nl_NLDutch
de_DE_formalGerman nl_NLDutch