Vraag vrijblijvend naar uw mogelijkheden

Een gegarandeerde timeshare oplossing

Deel & Like

Timeshare oplossing

Bij het zoeken naar een timeshare oplossing wordt het als snel zeer duidelijk dat vele timeshare bedrijven zich niet aan de timeshare wetgeving hebben gehouden, waardoor veel timeshare eigenaren een onwettig contract hebben afgesloten. Immoclaim legt deze onwettigheden bloot middels hun Timeshare Reclaim.

Gerechtelijke uitspraken door het Spaanse gerechtshof hebben ertoe geleid dat timeshare bedrijven ertoe zijn veroordeeld om onwettige timeshare contracten terug te nemen en gelden die betaalt zijn voor het afsluiten van zo’n onwettig timeshare contract, te restitueren. De gebruikte jaren of beter gezegd, de verlopen jaren van het timeshare contract, in mindering gebracht, dit tot een maximum van 50 jaren.  Deze timeshare oplossing is een oplossing die dankzij de Timeshare Wet geboden wordt en waarvan steeds meer timeshare eigenaren gebruik maken. Timeshare oplossing

Gegarandeerde timeshare oplossing

De timeshare oplossing die Immoclaim vanuit Spanje biedt, is er één die haar waarde al frequent heeft bewezen. Al vanaf 2014  hebben onze medewerkers voor o.a. het bedrijf Timesharestop in Nederland en sinds 2017 ook voor het bedrijf Stoptimeshare in België, diverse contract ontbindingen gerealiseerd voor klanten van hen. Onze timeshare oplossing kent nog steeds een 100% resultaat-score. In 2017 hebben wij dan besloten om de krachten te bundelen en als zelfstandig bedrijf, samen met de personen achter Timesharestop en Stoptimeshare, te gaan werken. Het behoud van onze volledige klantenkring, die het vertrouwen in ons hiermee bevestigden was onze beloning. U zult kunnen begrijpen dat wij hier enorm trots op zijn. De website “Immoclaim” is een direct initiatief en gevolg van de inspanningen van alle medewerkers, die hun jarenlange ervaring nu samenbrengen onder dezelfde noemer: IMMOCLAIM. Het bedrijf dat door vele internationale klanten al wordt aangeprezen als een zekere timeshare oplossing. Uiteraard willen wij ook de mensen van Timesharestop bedanken.  Zonder hen was dit niet mogelijk geweest. Samen met hen zullen wij ervoor zorgen dat timeshare eigenaren die een onwettig timeshare contract hebben afgesloten, schadeloos gesteld worden.

De Immoclaim timeshare oplossing

Uiteraard blijven wij, zoals gezegd, voor onze huidige opdrachtgevers onze timeshare oplossing aanbieden, maar wij zullen nu ook vanuit IMMOCLAIM,  timeshare eigenaren die onwettige timeshare contracten hebben afgesloten, begeleiden en adviseren. Wij zullen gerechtelijke procedures opstarten om ervoor te zorgen, dat betreffende contracten nietig zullen worden verklaard door de Spaanse rechtbank. Hierdoor zullen vele timeshare eigenaren, het door hun geïnvesteerde geld, niet in zijn geheel hoeven af te schrijven, waardoor de financiële schade die is opgetreden door het timeshare lidmaatschap, nihil zal zijn. Met andere woorden: het resultaat van onze timeshare oplossing zal ervoor zorgen dat de timeshare eigenaren het door hun betaalde aankoopbedrag vrijwel in zijn geheel zullen kunnen terugkrijgen bij een succesvolle Timeshare Reclaim procedure.

Neem contact op met ons; en laat ons geheel vrijblijvend en gratis, uw kansen op een succesvolle timeshare reclaim, beoordelen. Wij halen ook úw Recht met onze timeshare oplossing

Nu een gratis- en vrijblijvende contract-beoordeling

nl_NLDutch
de_DE_formalGerman nl_NLDutch