Reclaim uw aankoopbedrag met onze hulp

Timeshare Claim

Deel & Like

De Timeshare Claim

M.b.t. een Timeshare Claim kennen we bij ImmoClaim alle juridische wegen die ertoe leiden dat timeshare eigenaren NIET voor onaangename verrassingen zullen komen te staan. Onze advocaten en timeshare claim specialisten kennen de timeshare wetgeving als geen ander en zullen u op een persoonlijke- en professionele wijze adviseren, ondersteunen en informeren. Samen zullen wij ervoor zorgen dat alle onrechtmatigheden in uw contract worden blootgelegd en aangevochten middels een gerechtelijke procedure, waarbij u van A tot Z zult worden begeleid door ons. Indien u geen mogelijkheden heeft om een timeshare claim op te laten starten door ons, bijvoorbeeld omdat u een timeshare contract heeft afgesloten vóór 1999, dan zullen wij alsnog uw timeshare ontbinden indien u dat wenst. Ook zullen wij dan trachten om middels een buitengerechtelijke procedure een financiële schikking te treffen met het timeshare bedrijf in kwestie, waardoor u in ieder geval kans maakt om een gedeelte van het door u geïnvesteerde geld terug te ontvangen. Bij deze schikkingen, maken wij samen met onze klanten de afspraak, dat van het geld dat wordt verkregen bij een succesvolle buitengerechtelijke procedure, een van te voren vastgesteld percentage, door de klant zal worden afgedragen aan ons. Uiteraard pas nadat het volledige bedrag is ontvangen door de klant.

Timeshare Reclaim
Een timeshare reclaim geeft veel eigenaren genoegdoening

Dankzij de ervaring die wij hebben opgedaan bij de vele Timeshare contract ontbindingen en vooral de Timeshare Reclaim procedures, merken we dat timeshare eigenaren, met name in Europa, al jarenlang niet meer tevreden zijn met hetgeen ze ooit hebben aangekocht. Ze willen hun timeshare verkopen, zodat ze toch nog een gedeelte, van het door hen geïnvesteerde aankoopbedrag, terug kunnen krijgen.  Wij begrijpen dit volkomen, maar willen er toch ook met klem op wijzen dat niet iedereen in aanmerking komt voor een succesvolle Timeshare Claim

Een Timeshare Claim i.p.v. Verkopen

De grote ontevredenheid komt voort uit de stijging van de jaarlijkse onderhoudskosten. Deze kosten staan in geen enkele verhouding meer tot:

 • De reële kosten van het effectief gepleegde onderhoud door het betrokken timeshare bedrijf
 • De waarde van het timeshare eigendom
 • De prijzen van dezelfde accommodatie, bij, voor iedereen vrij toegankelijke, booking-sites en reisbureau’s

Het is namelijk zo, dat onder andere juist door deze buitensporige onderhoudskosten, de timeshare vakanties zeer duur uitvallen. Hierdoor is het vele malen goedkoper om op vakantie te gaan zonder een timeshare lidmaatschap. Helaas is dit een normaal verschijnsel geworden in de timeshare wereld. Een timesharing heeft absoluut geen kostenvoordeel meer. Mede hierdoor is de herverkoop van een timeshare gewoon niet meer mogelijk! Hierdoor is het juist van belang om alle Timeshare Claim mogelijkheden uitermate goed te onderzoeken, aangezien dit vaak de enige mogelijkheid is voor timeshare eigenaren om een groot gedeelte van het door hen geïnvesteerde geld terug te krijgen.

Een treffend voorbeeld van het kostennadeel van een timeshare leest u hieronder:
Fam. Jansen Is al een tijd eigenaar bij Diamond Resorts in Spanje, zij betaalt €550 aan jaarlijkse onderhoudskosten per week.
Fam. de Vries is geen timeshare eigenaar en heeft net online een vakantie geboekt, in hetzelfde resort voor €400 per week. Dit zonder contractuele verplichtingen en zonder een eenmalige betaling (aankoopbedrag) van vele duizenden euro’s!

Het resultaat van een Timeshare Claim

Betekent bovenstaande info over de timeshare claim en het timeshare ontbinden nu dat het volledige aankoopbedrag definitief verloren gaat, indien de timeshare eigenaar overgaat tot het laten ontbinden van zijn of haar timeshare contract door onze experts? Het antwoord hierop is –  NEE! Indien wij een Timeshare Claim kunnen opstarten, zal het grootste gedeelte van het geïnvesteerde aankoopbedrag, of in sommige gevallen het gehele aankoopbedrag, bij een succesvolle Timeshare Claim worden teruggevorderd door ons.

Timeshare Claim
Nu kunnen ook particulieren gebruikmaken van de service van Immoclaim
 • Heeft u een timeshare overeenkomst afgesloten na 5 januari 1999? ( dit is een vereiste voor een mogelijke timeshare claim )
 • Heeft u, tijdens de wettelijke bedenktijd, een aanbetaling gedaan? ( indien ja, dan heeft u recht op een dubbele terugbetaling hiervan)
 • Heeft u het volledige aankoopbedrag voldaan, binnen 3 maanden na ondertekening van de overeenkomst?
 • Wordt er geen einddatum vermeld in uw timeshare overeenkomst? ( ook hier zullen de timeshare claim mogelijkheden zeer groot zijn)
 • Is de looptijd van uw timeshare contract > 50 jaren?
 • Heeft u een “floating week” contract afgesloten? ( dan zullen wij zeker een timeshare claim opstarten)
 • Voldoet de beschrijving van uw timeshare aankoop niet geheel aan de eisen zoals beschreven in  Artikel 9.1, §3, van wet 42/1998?
 • Heeft u een eeuwigdurend contract?

Heeft u uw timeshare contract afgesloten ná 5 januari 1999 en kunt u bevestigend antwoorden op 1, of meerdere van bovenstaande vragen? Dan willen wij u adviseren om kosteloos en geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen, zodat onze timeshare experts en advocaten, uw timeshare contract en mogelijkheden geheel gratis kunnen beoordelen. Onze mogelijkheden leiden er zeer frequent toe, dat wij uw contract gerechtelijk kunnen aanvechten, om ervoor te zorgen dat, middels een Timeshare Claim, uw contract onwettig en dus ongeldig verklaard zal worden. Dit betekent dat het betrokken timeshare bedrijf u het volledige, of bijna volledige aankoopbedrag, zal moeten terugbetalen. Wij halen uw recht!

Nu een gratis- en vrijblijvende contract-beoordeling

nl_NLDutch
de_DE_formalGerman nl_NLDutch