Sinds 2014 - Geheel vrijblijvend en gratis!

Timeshare advies door experts

Deel & Like

Timeshare advies anno 2018

Timeshare advies dat leidt tot een ontbinding of nietigverklaring, is een persoonlijke zaak en kan erg moeilijk gegeven worden zonder een persoonlijk gesprek en inzage in documenten zoals het aankoopcontract. Een gedegen timeshare advies moet namelijk diverse invalshoeken belichten. Is er een mogelijkheid tot een timeshare reclaim procedure, waarbij het contract van de timeshare eigenaar onwettig verklaard kan worden? Indien ja, dan zal het timeshare advies ertoe leiden dat wij samen met de betr. timeshare eigenaar, een timeshare reclaim procedure zullen gaan voorbereiden, waardoor deze zijn of haar aankoopbedrag (of meer) terug zal ontvangen. Onze klanten krijgen met betrekking tot deze timeshare reclaim een 100% zekere resultaat-garantie.

Timeshare advies
Laat uw timeshare contract ook geheel vrijblijvend en gratis beoordelen!

 

Indien wij, na een uitvoerige beoordeling van het timeshare contract van de timeshare eigenaar, concluderen dat er geen mogelijkheden zijn om een timeshare claim te starten. Dan zal ons timeshare advies zijn om over te gaan tot een timeshare ontbinding. Onze klanten krijgen op de timeshare ontbinding uiteraard ook een 100% zekere resultaat-garantie. Neem voor een geheel vrijblijvende- en kostelose beoordeling van uw timeshare contract even contact met ons op.  een eerste timeshare advies, kunnen wij na toezending van het aankoopcontract per email, vrijblijvend per telefoon verstrekken. Het is uiteraard ook mogelijk om even een afspraak te maken in één van onze kantoren in Nederland of België. Voor de meer complexe zaken, is het beter wanneer men een afspraak met ons maakt, zodat onze reclaim- en ontbinding consultant u van een gedegen timeshare advies kunnen voorzien.

Sinds 2014 – duidelijk timeshare advies

Bovenstaande timeshare advies kan gegeven worden na een toepassing van de timeshare wet. Deze wetgeving kunnen timeshare eigenaren eenvoudig raadplegen, waardoor er een bepaalde controle-mogelijkheid ontstaat voor de betr. timeshare eigenaar. Toch horen wij nog veelvuldig dat timeshare eigenaren geld verliezen aan cold callers, die hen een eigen interpretatie van de timeshare wet geven om zodoende de timeshare eigenaar van hun leugens te overtuigen en hen te motiveren een betaling aan hen te doen. Dit zal een betaling worden voor nooit geleverde diensten, waardoor de timeshare eigenaar wederom geld verliest.

Timeshare advies
Betaal NOOIT geld aan een cold caller. Hoe mooi het verhaal ook is! Cold callers zijn oplichters..Altijd!

Het belangrijkste timeshare advies dat op dit moment gegeven dient te worden is om geen nieuwe aankoop meer te doen. Wij weten dat de meeste timeshare eigenaren ontevreden zijn over hun timeshare en dat ze graag afscheid willen nemen van hun contractuele verplichting. Het is echter van belang om, voordat men iets onderneemt om dit te resaliseren, altijd eerst zijn of haar timeshare contract te laten beoordelen door ons.

Actueel timeshare advies!

  • Doe geen nieuwe aankoop om zodoende van uw timeshare contract af te komen. Dit lukt niet op deze wijze! U zult financieel enorm benadeeld worden. Zowel nu als in de toekomst. Een toekomst die door de verkopende partij beïnvloed en bepaald zal worden, zonder dat u hier invloed op kunt hebben.
  • Accepteer geen aanbiedingen van uw timeshare bedrijf en accepteer geen nieuwe contracten, ongeacht wat het timeshare bedrijf als motivatie opgeeft! Indien u een nieuwe contract accepteert, dan vervalt hiermee ook de mogelijkheid om een timeshare reclaim procedure op te starten, aangezien de nieuwe contracten geheel conform de huidige timeshare wetgeving zullen zijn.
  • Ga nooit met Cold Callers in zee. Wordt u telefonisch gecontacteerd door iemand met betrekking tot uw timeshare lidmaatschap? Beëindig dan direct het gesprek. een cold caller is ALTIJD een oplichter.
  • Ga nooit in zee met gebruikers van Gmail accounts – Postbus adressen en cold callers die gsm nummers als contactnummer doorgeven. BELANGRIJK: In Spanje beginnen gsm nummer altijd met een “6” ( +346) is dus een gsm nummer. gmail account zijn anoniem aan te maken, gsm nummers zijn moeilijk te achterhalen (kunnen overal ter wereld actief zijn)
  • Actuele Cold Callers zijn: Agencia Puplica (Publica) Madrid (oplichting), Peninsula legal agents – Centaurus Mediations – Gestion Inmobiliaria Malaga – World Travel Center (Tenerife) – Majexo – Timeshare Lawyer – Timeshare compensation enz.

Er is tegenwoordig zeer veel timeshare advies te lezen op het internet. Wees als timeshare eigenaar altijd kritisch op hetgeen u leest en vraag u af wie de schrijver is van het artikel.  Doe onderzoek op het internet en raadpleeg websites als: Timesharestop – Mindtimeshare – Timesharehulp – Stoptimeshare en Timeshare alarm. Op deze websites kunt u veel informatie achterhalen over de diverse Cold Callers. Bent u gecontacteerd door een Cold Caller of wilt u uw contract laten beoordelen door ons? Neem dan snel contact met ons op.

Nu een gratis- en vrijblijvende contract-beoordeling

 

 

nl_NLDutch
de_DE_formalGerman nl_NLDutch