Silverpoint Vacations

Deel & Like

Silverpoint Vacations

Het beruchte timeshare bedrijf Silverpoint Vacations op Tenerife, dat sinds kort overigens is gestopt met de verkoop van timeshare producten, is bekend geworden vanwege haar bijzonder geslepen en misleidende wijze waarop zij altijd hun timeshare hebben verkocht. Het is een bedrijf dat het timeshare verkopen tot een kunst heeft verheven. Dit klinkt positief maar het is uiteraard bijzonder triest te noemen. Silverpoint Vacations heeft vele timeshare eigenaren tot wanhoop gedreven en in grote financiële ellende achtergelaten.

Silverpoint Vacations
De meeste leden van Silverpoint Vacations hebben grote spijt van hun aankoop en voelen zich machteloos

Silverpoint Vacations en het Spaanse hooggerechtshof

Van de ongeveer 105 gerechtelijke uitspraken tegen timeshare bedrijven, die er in totaal zijn geweest vanaf 2015 tot maart 2018. Zijn er 42 tegen Silverpoint Vacations uitgesproken. Hiermee is zij de “Winnaar” als het gaat om verloren rechtszaken tegen hun leden, middels een Timeshare Reclaim procedure. Waarschijnlijk is het bijzonder grote aantal verloren rechtszaken en het enorme aantal rechtszaken die op dit moment nog worden uitgevochten voor de Spaanse rechtbank, dan ook de reden dat Silverpoint haar naam heeft veranderd in Signallia.  Echter ook andere namen horen wij steeds vaker voorbij komen. Namen zoals Excel Overseas Holdings en Excel Hotels and Resorts. Dat Silverpoint Vacations een meester is in het zo ondoorzichtig mogelijk maken van hun werkwijze en timeshare contracten, is al langer bekend.

Silverpoint Vacations is de grote verliezer

Vele contracten die zijn afgesloten door Silverpoint Vacations op Hollywood Mirage – Club Paradiso en Beverly Hills zijn als onwettig beschouwd. Hierdoor tracht het bedrijf nu zoveel mogelijk leden om te zetten in andere- geheel wettige timeshare contracten, of om de leden over te halen tot het doen van een nieuwe aankoop. Deze laatste aankoop is dan inderdaad geen timeshare product, maar een nieuwe verkoop die zo herkenbaar is voor het voormalige Silverpoint Vacations. Het Spaanse hooggerechtshof heeft vele contracten bij Club Paradiso als zijnde onwettig beschouwd omdat deze niet als Club kon worden beschouwd. Silverpoint heeft getracht om kopers van diverse producten bij hen te laten kwalificeren als zijnde investeerders. Dit is echter verworpen. De kopers, zo heeft de rechter bepaalt, worden uiteraard gewoon beschouwd als consumenten, waardoor ze dus een timeshare product hebben gekocht en onder timeshare wet vallen.

De andere bedrijven en Silverpoint

Hoe dan ook: Silverpoint Vacations heeft al jarenlang maling aan de timeshare wet in Spanje en tracht alleen maar, om nog meer geld te verdienen ten koste van de timeshare leden. De laatste meldingen die wij hebben vernomen is dat een bedrijf met de naam Centaurus Mediations actief klanten in de resorts van Silverpoint Vacations werft. Dit om hen ervan te overtuigen om hun timeshare contract door hen te laten ontbinden en om hun contract door hen te laten aanvechten. Wij hebben vernomen dat dit bedrijf de gegevens van timeshare klanten krijgt doorgespeeld van medewerkers van Signallia, het voormalige Silverpoint Vacations, die nieuwe bedrijven in het leven heeft geroepen zoals Centaurus Mediations en Excel Overseas Holdings, die klanten benadert en hen tracht te overtuigen van het feit dat, alhoewel Silverpoint vele rechtzaken heeft verloren, zij nooit enig geld zal hoeven te betalen aan de winnaars van deze Timeshare Reclaim zaken. De enige manier waarop iemand nog zijn of haar timeshare contract zal kunnen ontbinden en geld terug zal ontvangen, is wanneer zij gebruik maken van de diensten van Centaurus of Excel. ONVOORSTELBAAR! Silverpoint Vacations

Feit is inderdaad dat vele contracten die zijn afgesloten door Silverpoint Vacations, onwettig zijn waardoor leden van dit notoire bedrijf recht hebben op teruggave van een groot deel van het door hen betaalde geld. Uiteraard alleen indien dit contract middels de Timeshare Reclaim wordt aangevochten. Bent u ook in het bezit van een Silverpoint contract? Neem dan even contact met ons op en laat dan uw contract geheel vrijblijvend en kosteloos door ons beoordelen. De wet staat aan uw kant en wij halen uw recht.

Nu een gratis- en vrijblijvende contract-beoordeling