Palm Oasis Maspalomas – Gran Canaria

Deel & Like

Palm Oasis Maspalomas

Palm Oasis Maspalomas is een resort dat al begon met de verkoop van timeshare contracten toen ze net begonnen waren met de bouw van dit grote vakantieresort. Palm Oasis in maspalomas is een fraai complex, dat gelegen is op Gran Canaria. Eind jaren ’90 waren hier een enorm aantal verkopers werkzaam die onvoorstelbaar effectief waren. Vrijwel geen enkele klant verliet de verkooppresentatie zonder dat zij een aankoopcontract hadden ondertekend. De manier waarop, verdiende echter geen schoonheidsprijs.

Verkopers van Palm Oasis lieten vaak de klanten even alleen aan tafel zitten, zodat ze even konden overleggen. Vervolgens werd dit gesprek live gevolgd vanuit het kantoor van de manager. Op deze wijze konden de verkopers natuurlijk zeer mooi inspelen op de argumenten van de klanten om niet over te gaan tot aankoop. Voordat er objecties door de klant werden uitgesproken, waren deze al van tafel geveegd door de verkoper of door een van de vele managers die werkzaam waren in Maspalomas bij Palm Oasis.

De contracten van Palm Oasis en Tasolan Mantenimiento

Ook al heeft Palm Oasis Maspalomas bijzonder veel klanten weten te overtuigen van het doen van een aankoop bij hen (de verkoop ging op deze wijze door tot ongeveer begin 2002) en hebben de personen achter Tasolan Mantenimiento SL. bijzonder veel geld verdiend aan deze uiterst verwerpelijke handelswijze tijdens het timeshare verkopen. Toch lijkt het erop dat veel van dit verdiende geld op dit moment weer wordt uitgegeven aan schadevergoedingen die door de Spaanse rechter zijn toegewezen aan klanten die hun timeshare contract aanvechten voor de Spaanse rechtbank via een Timeshare Reclaim.

Palm Oasis Maspalomas
Palm Oasis leden hebben nu zeer goede mogelijkheden om hun geld terug te krijgen!

Onwettige Palm Oasis Maspalomas contracten

Heeft Palm Oasis dan onwettige contracten afgesloten in Maspalomas? Het antwoord hierop is volmondig “JA”! Vele contracten die zijn afgesloten eind jaren ’90 en begin 2000 vermelden geen einddatum in het aankoopcontract, ook heeft dit bedrijf bijzonder frequent, niet alle wettelijke informatie overhandigd aan hun klanten ten tijde van aankoop en hebben zij hun klanten aanbetalingen laten doen tijdens de wettelijke bedenkperiode. Deze aanbetalingen kunnen door ons DUBBEL worden teruggevorderd door middel van onze zeer succesvolle Timeshare Reclaim Procedures. In de meeste gevallen kunnen wij zelfs alle betalingen die gedaan zijn binnen 3 maanden na ondertekening van het aankoopcontract, eveneens DUBBEL terugvorderen. In veel gevallen hebben Palm Oasis leden het volledige bedrag voldaan binnen de wettelijke bedenkperiode of binnen de 3 maanden na ondertekening van het aankoopcontract. Dit houdt dan in dat deze leden meer terugkrijgen dan dat ze eigenlijk betaald hebben. Zie het als een soort van genoegdoening en straf voor de ontoelaatbare verkooppraktijken die Palm Oasis Maspalomas er destijds op nahield.

Palm Oasis Maspalomas
Palm oasis leden kunnen nu geheel vrijblijvend en kosteloos hun contract laten beoordelen!

Mogelijkheden voor vele klanten

Vanwege de huidige jurisprudentie, die ook van toepassing is op vele Palm Oasis Maspalomas contracten, kunnen wij met het opzetten van onze Timeshare Reclaim procedures ervoor zorgen dat de contracten die zijn afgesloten bij dit bedrijf onwettig worden verklaard door de Spaanse rechter. Hierdoor wordt het contract dus nietig verklaard waardoor het volledige bedrag dat men destijds heeft betaald, met aftrek van de “gebruikte” jaren, weer aan de klant in kwestie, zal worden uitbetaald. Gedane betalingen binnen de wettelijke bedenkperiode, of binnen de 3 maanden na ondertekening contract, kunnen wij dubbel terugvorderen.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor deze Timeshare Reclaim? Laat dan uw timeshare contract kosteloos en geheel vrijblijvend door ons beoordelen. Neem hiertoe even contact met ons op of vul het Reclaim formulier in.

gratis contract beoordelingklik hier