Blijf op de hoogte!

Laatste timeshare nieuws

Palm Oasis

Palm Oasis Maspalomas – Gran Canaria

Palm Oasis op Gran Canaria heeft zeer vele timeshare contracten afgesloten die nu onwettig worden verklaard. Het blijkt namelijk, dat bij zeer veel contracten die destijds zijn afgesloten bij Palm Oasis in maspalomas, geen einddatum wordt vermeld. Hierdoor kunnen wij, middels onze Timeshare Reclaim Procedure, deze timeshare contracten onwettig laten verklaren, waardoor u als timeshare eigenaar bij dit resort, uw gehele aankoopbedrag terug kunt ontvangen. Ook kunnen wij betalingen gedaan binnen 3 maanden na ondertekening contract, dubbel terugvorderen
Lees meer
Fairways Club

Fairways Club

Fairways Club op Tenerife, maakt, samen met Pueblo Evita aan de Costa del Sol, onderdeel uit van Richvale Resorts. Fairways Club contracten zijn recent ook onwettig verklaard door de Spaanse Rechtbank. Fairways Club moet het aankoopbedrag aan de klant terugbetalen. Eveneens krijgt de klant de betalingen die gedaan zijn aan het timeshare bedrijf binnen de wettelijke bedenkperiode, dubbel terugbetaald van Fairways Club. Dit is natuurlijk een fantastische overwinning op de onwettig afgesloten timeshare contracten, waar de timeshare industrie mee dacht weg te komen! Laat ook uw timeshare contract vrijblijvend door ons beoordelen.
Lees meer
Timeshare contract

Timeshare Contract

Een timeshare contract moet voldoen aan bepaalde punten zoals deze worden genoemd in de diverse timeshare wetgevingen. Voldoet een timeshare contract hier niet aan, dan hebben wij de mogelijkheid om deze overeenkomst aan te vechten via onze timeshare reclaim procedures, die leiden tot een onwettig verklaring van het timeshare contract, waardoor het grootste gedeelte, van het betaalde aankoopbedrag, of meer, terug zal worden ontvangen. Immoclaim in Spanje, Timesharestop in Nederland en Stoptimeshare in België zijn de enige bedrijven die ook daadwerkelijk een garantie geven op deze timeshare reclaim procedures.
Lees meer
Anfi Sales

Anfi Sales

Anfi Sales is de verkoop-afdeling van onder andere Anfi Beach Club op Gran Canaria, Deze heeft in de loop der tijd vele onwettige contracten afgesloten met haar klanten. Dit heeft vele veroordelingen door het Spaanse hooggerechtshof tot gevolg gehad, waarbij Anfi Sales vele klanten hun aankoopbedrag heeft moeten terugbetalen! Heeft u een dergelijk contract afgesloten met Anfi Sales? Denk hierbij aan Floating contracten en contracten zonder einddatum of contracten met een looptijd van meer dan 50jr. neem dan snel contact met ons op. Laat uw contract van Anfi Sales geheel vrijblijvend door ons beoordelen.
Lees meer
Silverpoint Vacations

Silverpoint Vacations

Silverpoint Vacations misleidt zeer veel timeshare eigenaren en tracht nu, door middel van het zo ondoorzichtig mogelijk maken van hun producten en door middel van een naamswijziging, klanten op een dwaalspoor te brengen. Feit is dat Silverpoint Vacations sinds 2015 al meer dan 42 keer is veroordeeld door het Spaanse hooggerechtshof! Veroordelingen waarbij de rechters hebben geconcludeerd dat Silverpoint illegale contracten en producten heeft afgesloten/verkocht. Bent u lid van deze organisatie, wacht dan niet te lang! Haal uw recht nu het nog kan en keer de rug naar Silverpoint Vacations oftewel Signallia.
Lees meer
nl_NLDutch
de_DE_formalGerman nl_NLDutch