Fairways Club

Deel & Like

Fairways Club

Fairways Club
Ook Fairways Club eigenaren hebben mogelijkheden op een timeshare reclaim

Ook Fairways Club contracten worden nietig verklaard door de Spaanse rechter.  Redenen dat deze contracten onwettig worden verklaard, zijn vanwege het feit dat veel van de door Fairways Club afgesloten contracten, een looptijd hebben van meer dan 50 jaren en omdat het bij dit timeshare bedrijf vaak gaat om “floating” contracten. Op 7 maart 2018 is er een contract van dit timeshare bedrijf, middels de Timeshare Reclaim, onwettig verklaard, vanwege het feit dat het én een te lange looptijd had én omdat het hier een floating contract betrof. Fairways Club is er toe veroordeeld om het aankoopbedrag terug te betalen aan de timeshare eigenaar in kwestie én om alle betalingen die gedaan zijn binnen de wettelijke bedenkperiode, dubbel terug te betalen aan de eigenaar. Het is trouwens niet de eerste keer dat timeshare contracten bij Fairways Club nietig worden verklaard.
Wij vernemen steeds vaker van klanten, die ons benaderen, dat zij worden benaderd door dit bedrijf om gebruikt te maken van hun aanbod om hun contract te vernieuwen ( waardoor de mogelijkheid om geld terug te vorderen middels een reclaim, komt te vervallen)  of om hun contract, na het doen van een forse betaling, stop te zetten. Het lijkt er dus sterk op dat, in navolging van timeshare bedrijven zoals Silverpoint Vacations en Anfi Sales, ook Fairways Club aan “damage control” doet.

Fairways Club & Richvale Resorts

Fairways Club op Tenerife maakt samen met Pueblo Evita aan de Costa del Sol, deel uit van Richvale resorts. Ook vele contracten die zijn afgesloten bij Pueblo Evita, kunnen door ons worden aangevochten middels onze Timeshare Reclaim procedures. Wij begeleiden onze klanten vanuit Nederland en België van begin tot eind tijdens deze gehele procedure. Deze Reclaim procedure is inmiddels zo opgebouwd, dat onze klanten niet meer speciaal moeten afreizen naar Spanje om persoonlijk aanwezig te zijn tijdens de timeshare reclaim procedure. Timeshare eigenaren, waaronder die van Fairways Club, hoeven zich dus niet meer neer te leggen bij het feit dat hun investering, die geen investering bleek te zijn, geheel verloren is. De hierboven besproken gerechtelijke uitspraak is gedaan op 7 maart 2018, door de 3e kamer van de rechtbank in Granadilla de Abona op Tenerife en biedt weer meer hoop voor de vele timeshare eigenaren die vastgeketend leken te zitten aan hun timeshare contract bij Fairways Club of bij Pueblo Evita.Fairways Club

Bent u ook timeshare eigenaar? Laat dan nu uw timeshare contract beoordelen door onze Reclaim specialisten. Maak een afspraak bij een van onze kantoren in Nederland of België en haal uw recht! Immoclaim en Timesharestop zijn Timeshare Reclaim bedrijven die als enige een garantie geven op zowel de timeshare ontbinding als op de timeshare reclaim.

Nu een gratis- en vrijblijvende contract-beoordeling