Timeshare Reclaim & Timeshare beenden mit 100% Erfolgsgarantie!

Tel. 0800 181 1886 / +43 720 77 8889 / +31 6 390 44 600 oder mailen an info@immoclaim.com

Teilen und mögen

Woning kopen in Spanje

Een woning kopen in Spanje is voor veel mensen een droom die steeds vaker uitkomt. Redenen kunnen zijn dat men het slechte weer in Nederland of België wil ontvluchten en daardoor een woning kopen in Spanje hoog op hun “Bucketlist” heeft staan. Een andere steeds vaker gehoorde reden is dat men omwille van de gezondheid het haastige Nederland of België gaat ontvluchten. Wij weten uit ervaring, dat er ook zeer veel mensen zijn die nadenken over het wel of niet kopen van een woning in Spanje, maar die de stap niet direct durven te zetten. Nare verhalen over mensen die zijn opgelicht door dubieuze makelaars in Spanje, of horror-verhalen van mensen die, mede doordat ze de Spaanse taal niet geheel machtig waren, verkeerde formulieren invulden waardoor ze veel te veel geld betaalden aan instanties en makelaars in Spanje. Uit ervaring kunnen wij u zeggen dat veel van deze verhalen ook effectief waar zijn! Een woning kopen in Spanje is al wel enigszins verbeterd, maar er zijn helaas nog steeds zeer veel dubieuze makelaars in Spanje die erop uit zijn om het kopen van een woning in Spanje zo ondoorzichtig en duur mogelijk te maken. Onderhandse afspraken met de verkopende partijen zijn de normaalste zaak van de wereld geworden voor deze makelaars, die doen alsof het belang van de klant voorop staat, vergeet echter niet dat de verkopende partij ook een klant van deze makelaar is. De concurrentie tussen makelaars onderling, is enorm in Spanje. U zult dezelfde woning bij vrijwel iedere makelaar te koop zien staan en de verkopende partij is uiteraard gebaat bij een zo hoog mogelijke verkoopprijs, evenals de makelaar. Het pact tussen de makelaar en verkoper is dus al gesloten voordat u als potentiële koper in de woning verschijnt om deze te bezichtigen.

Een woning kopen in Spanje met onze hulp

een woning kopen in Spanje doet men niet uit een boek of van het internet. Nee, potentiële kopers zullen voor een bezichtiging naar Spanje moeten gaan komen, dit om de woningen van hun keuze te gaan bezichtigen met een makelaar in Spanje. Onze begeleiding, ook wel IMMOCLOSER – SERVICE genoemd, houdt het volgende in.
Wij zorgen voor:

  1. Bezichtigings-begeleiding: Wij gaan met de klant mee tijdens de bezichtiging. Iedere woning zal samen met de klant aan het einde van de dag worden besproken. Dit gebeurd uiteraard zonder de aanwezigheid van de makelaar.
  2. Indien gewenst kunnen wij alle bezichtigingsafspraken met de diverse makelaars voor u maken, zodat u, wanneer u bent gearriveerd, zo weinig mogelijk tijd kwijt bent aan planning, bezichtigingen en andere zaken maar zich geheel kunt bezighouden met het inademen van de Spaanse sferen en andere positieve zaken. Het enig dat u moet doen is de door u gevonden woning aan ons toe te sturen per email. Wij zullen dan de afspraken bij de diverse makelaars voor u maken, zodat u tijdens uw verblijf in Spanje alle woningen kunt gaan bekijken met de makelaars en iemand van ImmoClaim.
  3. Heeft u eenmaal uw droomwoning in Spanje gevonden dan begint ons werk pas echt. Met onze ervaring en kennis gaan wij voor u aan de onderhandelingstafel, om de verkoopprijs zo laag mogelijk te negotiëren. Immers: Onze verdiensten bestaan uit een van tevoren vastgesteld percentage, van het door ons gerealiseerde prijsverschil tussen aanvankelijke vraagprijs en door ons onderhandelde verkoopprijs. Makelaars in Spanje en makelaars in Nederland en België die met de makelaars in Spanje samenwerken, zullen zich hiertegen heftig blijven verzetten, aangezien deze personen en bedrijven hun torenhoge commissies zien verminderen. Het is juist door deze extreem hoge commissies, dat de verkoopprijzen van een woningen in Spanje zo hoog zijn. ImmoClaim gaat hier niet in mee. Een woning kopen in Spanje wordt met de hulp van ImmoClaim haalbaar. Ook hier halen wij uw recht!
  4. Indien gewenst, begeleiden wij u naar de notaris,  op het moment dat het koopcontract wordt getekend door u en de verkoper.
  5. Ook nadat u de aankoop heeft gedaan kunt u ten alle tijde bij ons terecht. Of het nu gaat om Spaanse rekeningen, aanvraag water en elektra of om andere correspondentie in de Spaanse taal. Op deze wijze wordt een woning kopen in Spanje een belevenis zonder spanningen en frustraties. ImmoClaim is u behulpzaam met haar inmiddels bekende en zeer gewaardeerde IMMOCONSULTANCY-SERVICE  waarvan al vele klanten gebruik hebben gemaakt.
de_DE_formalGerman
nl_NLDutch de_DE_formalGerman